Selavi Nutrition - henkilökohtainen konsultaatio

Viivi
5
minutes

Selavi Nutrition on syntynyt palavasta halusta auttaa ihmisiä voimaan paremmin.

Nykypäivänä suolisto-, autoimmuuni- ja muut krooniset sairaudet ovat valitettavan yleisiä. Ne eivät olleet isovanhempiemme aikana. Nykypäivänä ruokamme on hyvin teollista ja prosessoitua. Kulutamme paljon eineksiä ja kuumennettuja, halpoja kasviöljyjä. Ruokamme sisältää lisäksi lisä- ja väriaineita, vehnää ja lisättyä sokeria.  Ennen ruoka oli kotitekoista ja puhdasta. Syötiin sopivasti lihaa ja maitotuotteita. Syötiin myös hapankaalia ja muita hapatettuja ruokia. Hapatus auttoi ruokaa säilymään, mutta tällä oli myös uskomattomia terveysvaikutuksia suolistoon ja sitä kautta koko kehoon.

Olen erittäin kiinnostunut epigenetiikasta eli siitä, miten voimme vaikuttaa ravinnolla geeneihimme. Millainen ravinto saa ne hiljentymään ja millainen aktivoitumaan. Voimme vaikuttaa sairauksien syntyyn sillä, mitä laitamme suustamme alas. Oma autoimmuunisairauteni johdatti minut tutkimaan ravinnon vaikutusta autoimmuunisairauksiin ja lopulta löysin keinon hallita sairauteni oireita ruokavalion avulla.

Haluaisitko oppia syömään oikein, sallien myös herkkuhetket?  Kun perusta on kunnossa, ei pienet herkkuhetket kaada pakkaa. Ohjeistan sinulle ihania ja terveellisiä herkkuja ja ihan tavallisia arkiruoka-annoksia, jotka ovat koottu laadukkaammista raaka-aineista. Viemättä liikaa aikaa.

Ei enää turvotusta, vessassa juoksemista, ainaista väsymystä, ylipainoa ja aivosumua. Valinnat, jotka tehdään nyt, vaikuttaa meidän tulevaisuuteen. Olen tukenasi matkalla terveellisempään elämään.

Tutustu lisää Selavi Nutritionin palveluihin