Onnen Curryt arviossa

Viivi
5
minutes

Haluamme kertoa läpinäkyvästi mitä syöt, kun tilaat Onnesta!

Tarjoamme curryn mukana mustaa riisiä.

Red Curry

Red tofu (G, sientä, bambua, munakoisoa, korianteria, salottisipulia, valkosipulia, seesaminsiemen, nori, lime)

Tämä annos sisältää kaffirlimeä, joka saattaa olla detoksifioiva.

Galangal root on vahva antioksidantti. Muutkin ainesosat tässä curryssä hyvin anti-inflammatorisia. Aromivahventeen takia, jota currytahnassa käytetään, niin en suosittele, jos sinulla on autoimmunisairaus tai suolisto-ongelmia.

Green Curry

Green tofu (G, munakoisoa, bambua, korianteria, thai basilikaa, shalottisipulia, valkosipulia, lime)

Tässä sama sieni cube, jossa samat arominvahventeet. En siis suosittele, jos suolisto-ongelmia.

Green curry paste muuten täynnä ravintorikkaita ainesosia.

Esimerkiksi basilika täynnä antioksidantteja ja taistelee vapaita radikaaleja vastaan. On monia muitakin terveydellisiä benefits - basilikalla on antibakteerisia ominaisuuksia. Yrtissä olevat öljyt voivat auttaa torjumaan bakteereja ihmisillä, joilla on hengitystie-, virtsatie-, vatsa- ja ihotulehduksia.

Panang Curry

Panang tofu (G, porkkanaa, kesäkurpitsaa, bambua, korianteria, shalottisipulia ja valkosipulia, lime)

Ihana panang paste - specially galangalin käyttö pastessa, joka täynnä antioksidantteja, voi lisätä miesten hedelmällisyyttä, voi torjua tulehdusta ja kipua, voi suojata infektioilta.

Sieni cuben takia ei optimaalisin suolistoherkälle.

Tom Yum Curry

Tom Yum kurpitsa (G, sientä, bambua, korianteria, salottisipulia, valkosipulia, maapähkinä, lime)

Ihania tulehdusta poistavia yrttejä mukana, mutta sama sieni cube ei optimaalinen, jos on herkkä vatsainen.

Tom Yum currytahna sisältää msg (Mononatriumglutamaattia)- tämä voi aiheuttaa reaktiota, jos suolistosi / mahasi on herkkä.

Musta riisi

Mustan riisin syöminen voi parantaa sydämesi terveyttä ja yleiskuntoa. Suojaavien antosyaanien lisäksi musta riisi sisältää suuria määriä luteiinia ja zeaksantiinia, kahta karotenoidia, jotka tunnetaan roolistaan silmien terveydestä.

Antosyaanit ovat pigmenttejä, joita löytyy erilaisista sinisistä ja violeteista elintarvikkeista, ja ne auttavat suojaamaan solujasi vaurioilta. Näiden pigmenttien tiedetään myös vähentävän tulehdusta ja auttavan vähentämään sydän- ja verisuonisairauksien riskiä. Mustan riisin syöminen voi parantaa sydämesi terveyttä ja yleiskuntoa.

Flavonoidit, kuten antosyaanit, vaikuttavat myös verensokeritasoihin ja diabeteksen hallintaan.

Musta riisi sisältää runsaasti aminohappoja, rasvahappoja, antioksidantteja, flavonoideja, antosyaaneja ja muita fenoliyhdisteitä. Mustassa riisissä on 18 aminohappoa, sekä välttämättömiä ja ei-välttämättömiä tyyppejä. Aminohapot ovat tärkeitä monille kehosi toiminnoille, ihon ja kudosten korjaamisesta energiatason ja ruoansulatuksen parantamiseen.

Musta riisi on myös hyvä seuraavien ravintoaineiden lähde: Vitamin E, Riboflavin (B2), Niacin (B3), Beta-carotene, Lutein, Zeaxanthin, Calcium, Chromium, Phosphorus, Iron, Manganese, Potassium, Zinc, Copper, Magnesium.

Tilaa Woltista!