Onnen Cupsit ravintoterapeutin kynsissä

Viivi
5
minutes
Freshit ja ihanat Cupsit

Haluamme kertoa läpinäkyvästi mitä syöt, kun tilaat Onnesta!

Olen käynyt kaikkien annosten ainesosat läpi ja kerron niistä enemmän tässä blogipostauksessa. Mennään siis suoraan asiaan!

Onne Cups

4 cups 🥬  VEGAN - Sydänsalaattia, paistettua riisiä, Onne Jakkis proteiini, täytteet, majoneesia ja limesiivu.

Base kaikille cupseille on paistettu musta riisi ja Onne Jakkis.

BASE / PERUSTA on terveellinen kaikissa cupseissa, paljon antioksidantteja kasviksissa, seesaminöljyssä hyvä rasvahappotasapaino. Valkosipuli buustaa immuunipuolustusta. Inkivääri anti-inflammatorinen - poistamaan tulehdusta kehosta. Ihana ravintohiiva mukana antamassa umamimaista potkua.

Jakkis eli jackfruit on ravintorikas kasviproteiininlähde - sisältää esimerkiksi runsaasti C-vitamiinia ja yksi harvoista hedelmistä, joissa on runsaasti B-vitamiinia.

Jackfruit sisältää myös folaattia, niasiinia, riboflaviinia, kaliumia ja magnesiumia. Karotenoidit, pigmentit, jotka antavat jakkipuun keltaisen värin, sisältävät runsaasti A-vitamiinia. Kuten kaikki antioksidantit, karotenoidit suojaavat soluja vaurioilta ja auttavat kehoasi toimimaan oikein. Ne voivat auttaa estämään sairauksia, kuten syöpää ja sydänsairauksia, sekä silmäongelmia, kuten kaihia ja silmänpohjan rappeumaa.

Korean Cups

(VEG, kimchiä, crispymix, kevätsipulia, Korean mayo)

Yhteenveto: Aivan ihanan makuinen jakki eli jackfruit proteiininlähteenä, joka antioksidanttirikas - annos on anti-inflammatorinen , täynnä antioksidantteja ja suolistoystävällinen. Paljon terveellisiä ja anti-inflammatorisia ainesosia, jotka saattavat buustata immuunipuolustusta. Ei lisäaineita, ei lisättyä sokeria.

Huomio: gochigarutahna sisältää gluteenia - tämä ei optimaalisin, jos sinulla on jokin autoimmuunisairaus tai suolisto-ongelmia.

KOREAN MAYO: Gochugaru -Tutkimukset ovat osoittaneet, että kapsaisiiniyhdistettä sisältävällä gochujangilla tehdyn mausteisen ruoan syöminen voi alentaa painoa, nopeuttaa aineenvaihduntaa, auttaa polttamaan rasvaa ja vähentää ruokahalua. Kapsaisiinin on osoitettu lisäävän rasvan hajoamista estämällä tiettyjä rasvasolujen muodostumiseen liittyviä entsyymejä.

Makua täynnä olevat ravintohiivahiutaleet sisältävät runsaasti luonnollisia ravintoaineita; proteiinia, B-vitamiineja ja sinkkiä. B-vitamiinit edistävät energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, auttavat vähentämään väsymystä ja edistävät psykologisia toimintoja, punasolujen muodostumista, vastustuskykyä.

Tämä meidän lasten lemppari - rakastaa lisätä tätä aina hiilihydraatin päälle oliiviöljyn kera <3

House Cups

(VEG, Gluteeniton, crispymix fermentoitua porkkanaa sekä kurkkua, korianteria, House mayo)

Tässä annoksessa mukana ihanat fermentit - fermentoitu porkkana ja fermentoitu kurkku. Nämä lisäävät hyviä bakteereja suolistossa eli buustaavat immuunipuolustusta. Korianteri lemppari - antaa ihanan maun ja tärkein - poistaa raskasmetalleja kehosta.

Lime Cups

(VEG, Gluteeniton, rapea sipuli-pähkinä mix, korianteria, Lime mayo)

Anti-inflammatorinen ja suolistoystävällinen.

Bang Bang Cups

(VEG, Gluteeniton, rapea sipuli-pähkinä- mix, kevätsipulia, Bang Bang mayo)

Anti-inflammatorinen, sisältää antioksidantteja.

Tahini ihana lisä, sisältää paljon kalsiumia ja hyvää rasvaa.

Laoganma sisältää Natriumglutamaattia, mutta tätä todella vähän annoksessa.

Tämä ateria ei ole optimaalinen suolistosairaille.

Musta riisi

Mustan riisin syöminen voi parantaa sydämesi terveyttä ja yleiskuntoa. Suojaavien antosyaanien lisäksi musta riisi sisältää suuria määriä luteiinia ja zeaksantiinia, kahta karotenoidia, jotka tunnetaan roolistaan silmien terveydestä.

Antosyaanit ovat pigmenttejä, joita löytyy erilaisista sinisistä ja violeteista elintarvikkeista, ja ne auttavat suojaamaan solujasi vaurioilta. Näiden pigmenttien tiedetään myös vähentävän tulehdusta ja auttavan vähentämään sydän- ja verisuonisairauksien riskiä. Mustan riisin syöminen voi parantaa sydämesi terveyttä ja yleiskuntoa.

Flavonoidit, kuten antosyaanit, vaikuttavat myös verensokeritasoihin ja diabeteksen hallintaan.

Musta riisi sisältää runsaasti aminohappoja, rasvahappoja, antioksidantteja, flavonoideja, antosyaaneja ja muita fenoliyhdisteitä. Mustassa riisissä on 18 aminohappoa, sekä välttämättömiä ja ei-välttämättömiä tyyppejä. Aminohapot ovat tärkeitä monille kehosi toiminnoille, ihon ja kudosten korjaamisesta energiatason ja ruoansulatuksen parantamiseen.

Musta riisi on myös hyvä seuraavien ravintoaineiden lähde: Vitamin E, Riboflavin (B2), Niacin (B3), Beta-carotene, Lutein, Zeaxanthin, Calcium, Chromium, Phosphorus, Iron, Manganese, Potassium, Zinc, Copper, Magnesium.

Tilaa tästä Cupsit!