Hei! Olen Viivi Tsukimoto, Selavi Nutritionin perustaja.
Olen diplomi-ravintoterapeutti, äiti ja malli.
Aloin kiinnostumaan ravinnosta ja sen vaikutuksista erityisesti kun esikoiseni syntyi ja hänellä
diagnosoitiin allergiat ja atopia. Myös oma autoimmunisairauteni sai minut etsimään tietoa
siitä, mitä minun kannattaisi syödä ja mitä ei. Olemme jokainen yksilöitä - miksi
ruokavaliomme ei olisi?
Suomalais-englantilais-japanilaisessa perheessämme parsakaali ja merilevä maistuvat
pienimpiä myöten. Halusimme totuttaa tyttömme syömään samaa mitä mekin, sallien toki
myös herkkuhetket.
Ravinto voi olla joko lääkkeesi tai vihollisesi - valitse viisaasti mitä laitat suustasi alas. Se voi olla joko terapeuttista tai aiheuttaa tulehdusta kehoosi.
Tiedän, että päivittäisten aterioiden koostaminen kiireisen arjen keskellä voi olla haastavaa -
puhumattakaan terveellisistä aterioista. Pitäisi ehtiä ottaa selvää raaka-aineista ja mitä ne
keholle tekevät. Tämän takia Onne on täällä. Olemme koonneet terveelliset ateriat sinun saatavillesi.
Kerron seuraavassa postauksessa tarkemmin aterioista - milloin kannattaa ehkä välttää tiettyjä aterioita (ja raaka-aineita ja miksi) ja milloin taas suosia.
Kiinnostuin työskentelemään Onnen kanssa, koska tavoitteemme ovat samat - auttaa ihmisiä
voimaan paremmin ja auttaa ennaltaehkäisemään tavanomaisia kansantautejamme.
Moni meistä omaa jonkun autoimmunisairauden - suolistosairaudet ovat nousussa. Olemme
luoneet aterioita tämän pohjalta - Selavi Nutrition annokset ovat kaikki suolistoystävällisiä
ja anti-inflammatorisia. Jokainen raaka-aine on tarkasti mietitty ja rasvahappotasapaino
aterioissa on ideaali.
Haluamme jakaa tietoa aterioista ja niiden raaka-aineista, jotta voit tehdä tietoisen valinnan
mitä syödä.
Become our subscriber and you’ll get all the valuable information first!
Stay tuned!
Rakkaudella,
Viivi